COVID-19: Se retningslinjer, FAQ og få de seneste opdateringer
Multimediedesigner

Her finder du al relevant information for dig som studerende på uddannelsen til Multimediedesigner. Bemærk at information, der er specifik for dit hold eller dit semester stadig findes på Fronter.

Kontakt din studievejleder

Berit Bergman
Berit Bergman
Studie- og karrierevejleder
T: +45 46 46 03 28

Telefontid mandag, tirsdag og fredag kl. 9-11.

Du kan læse mere om hvordan studie- og karrierevejlederne kan hjælpe dig på Studie- og Karrierevejledningens side

Hvis dine spørgsmål drejer sig om studiekort, SU, orlov eller lignende skal du kontakte Studieadministrationen

Det faglige

Her finder du info og links til KEAs fagkatalog og studieaktivitetsmodel. Du kan også finde din studieordning og via KEA Publish kan du finde dit aktuelle skema.

Kontakt din uddannelseschef

Frederikke Bender
Frederikke Bender
Uddannelseschef

Det sociale

Studieliv er noget vi skaber sammen! I KEA Studieliv ser vi det som vores fornemmeste opgave, at sætte rammerne for et fedt studiemiljø på KEA. Kom og vær med, når vi inviterer til Introfest, Cinema Club, KEA Cup, Cake Extravaganza, KEA Talk og meget mere.

Du kan holde øje med events og arrangementer her på siden og på Facebook-siden KEAstudentlife.

Kontakt

Hvis du har input eller gode ideer til events, klubber, fester m.m., så skriv endelig til Louise og Maria fra KEA Studieliv på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller kig forbi i deres træffetid:

Mandag, tirsdag & torsdag kl. 13-14.30
KEA Bibliotek, Campus Guldbergsgade 29, 2200 KBH

Louise og Maria fra KEA Studieliv

Vil du engagere dig?

PÅ KEA er der mange muligheder for at engagere sig som frivillig, både i sociale og faglige sammenhæng. Som frivillig på KEA har du en enestående mulighed for at sætte dit fingeraftryk på organisationen, og samtidig opnå en masse nye kompetencer, udvide dit CV og booste dit netværk!

Af frivillige muligheder kan nævnes:

Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og hør mere om de forskellige tilbud.

Kalender

Monkeybar

moonbarMoonbar residerer på Lygten 16, og inviterer hver fredag til et brag af en fest, der eftersigende skulle få dig til at glemme hverdagens trivialiteter!

Kontakt

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Åbningstider

LYGTEN 16

Hverdage:
Kl. 07.30 - 22.00

Weekender:
Lukket

Reception:
man - fre: 08.30 - 15.00

Kontakt studieadministrationen

På Lygten 16 sidder der studiesekretærer parat til at hjælpe dig med nogle af de praktiske ting omkring dine studier. 

Du kan enten møde op i studieadministrationen på Lygten 16 og få den hjælp, du har brug for, eller du kan skrive til studieadministrationen. Find den mailadresse du skal bruge i listerne nedenfor:

Har du spørgsmål om:

 • Studieforløb
 • Studiestart
 • Valgfag
 • Orlov
 • Udmeldelse

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Har du spørgsmål om:

 • Studiekort
 • Studiebekræftelser
 • Generelle henvendelser

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Har du spørgsmål om SU:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Har du spørgsmål til eksamen:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Skal du i praktik?

Praktikken er en obligatorisk del af din uddannelse.

Praktikken har et omfang på 15 eller 30 ECTS-point, svarende til 10 eller 20 ugers fuldtidspraktik. Arbejdstiden skal være 37 timer/uge.

Omfanget er fastsat i en bekendtgørelse for KEAs uddannelser. Det betyder, at du hverken kan være færre eller flere uger i praktik end de 10 eller 20 uger.

Som udgangspunkt ligger arbejdstiden i dagtimerne på hverdage. Virksomhed og praktikant kan dog aftale, at nogle af timerne placeres om aftenen eller i weekenden.

Kan du af dokumenterede helbredsmæssige årsager ikke være i praktik 37 timer per uge, kan du søge dispensation til at være i praktik flere dage og færre timer om dagen. Du søger dispensation via sdbf.dk. Du kan evt. tale med studievejledningen, inden du søger.

I studieordningen er det fastlagt, hvornår på uddannelsen, du skal i praktik. Det er ikke muligt at flytte praktikken og tage den på et andet tidspunkt.

Læs meget mere om praktik på mit.kea.dk/praktik

Praktikformer

På Multimediedesigner-uddannelsen kan du benytte følgende praktikformer:

 • Arbejdspladspraktik 
 • International praktik 
 • Iværksætterpraktik 

Læs mere om de enkelte praktikformer

Kontakt din praktikkoordinator

Gitte Jul
Gitte Jul
Praktikkoordinator
T: +45 29 22 37 69

Har du spørgsmål til praktikken?

Kontakt dine undervisere

Hvis du har fagspecifikke spørgsmål om f.eks.:

 • Relevante arbejdsopgaver
 • Uddannelsesspecifikke retningslinjer for praktikken
 • Praktikeksamen

Kontakt praktikkoordinatorerne

Hvis du har spørgsmål om f.eks.:

 • Overordnede retningslinjer for praktikken
 • Praktikkontraktflowet
 • Forsikringsforhold

Praktiktelefonen: 46 46 00 61

Det juridiske

Din uddannelse er en godkendt del af det offentlige uddannelsessystem og den øverst ansvarlige for området er uddannelses- og forskningsministeren.

Studieordningen er et retsligt dokument, som indenfor de rammer der er fastsat i gældende love og bekendtgørelser, fastsætter en række bestemmelser for din uddannelse. Den beskriver eksempelvis, hvad dine fag handler om og vil give dig af viden, færdigheder og kompetencer, hvilket semester de kommer i, hvordan I arbejder på studiet, hvordan eksamen foregår osv.

Du kan finde din studieordning i vores studieordningsdatabase

Hvis du ønsker at orientere dig i de gældende love og bekendtgørelser på uddannelsesområdet, eller for en specifik uddannelse for KEA, kan du finde love og bekendtgørelser på Uddannelses- og Forskningsministeriets hjemmeside.

Alternativt kan du gå ind på retsinformation.dk hvor du kan lave en fritekstsøgning i hele det danske lovregister – herunder de uddannelsesspecifikke bekendtgørelser.

Relaterede emner

 

 

 

Kvalitet i din uddannelse

På KEA er det vigtigt at vores uddannelser har en høj kvalitet. De skal både leve op til de formelle krav, som Uddannelsesministeriet sætter, samtidig med at de skal leve op til den kvalitet, som vi vil have på KEA.

For at undersøge kvaliteten på KEAs uddannelser vil du i løbet af din studietid få tilsendt forskellige undersøgelser, som vi håber du vil svare på og dermed hjælpe os med fortsat at levere en høj kvalitet i uddannelserne. Du kan finde tidligere undersøgelser på kea.dk

Introundersøgelse

Undersøgelsen har fokus på din uddannelsesmæssige baggrund samt årsager til valg af uddannelse.

Studentertilfredshed

Undersøgelsen har fokus på din oplevelse af det fysiske og psykiske undervisnings- og studiemiljø. 

Undervisningsevaluering

I evalueringen skal du vurdere din egen indsats og din oplevelse af den enkelte underviser. 

Praktikundersøgelse

I praktikundersøgelsen skal du vurdere dit praktiksted og dit praktikophold. 

Studiehåndbog

I Studiehåndbogen kan du finde alt, hvad der er værd at vide som studerende på KEA. Lige fra studielivet og fredagsbarerne over værksteder og iværksætteri til hvad du skal gøre, hvis du vil have orlov fra din uddannelse.