Dit Studieliv

Velkommen til Dit Studieliv med masser af sociale og socialfaglige foreninger og aktiviteter med plads til alle.

På KEA har vi ansat to studiemiljøkoordinatorer og en studentermedhjælper, der samarbejder med studerende om at skabe og udvikle et inspirerende og inkluderende studiemiljø. Deres daglige arbejde består i at understøtte de studerendes frivillige engagement i alt fra studenterpolitik og social-faglige arrangementer, til fredagsbarer, social studiestart med introvejledere og øvrige initiativer.

Fælles for studiemiljøkoordinatorerne og de mange frivillige studerende er, at de brænder for at skabe de bedste rammer for et trygt og sjovt studie- og læringsmiljø. Hele tiden med fokus på et studieliv, hvor forskelligheder respekteres og værdsættes - et studieliv for alle og ikke kun for nogen. 

Til daglig kan du finde studiemiljøkoordinatorerne i vejledningscenteret/biblioteket på Campus Guldbergsgade. Du er altid velkommen til at komme forbi eller skrive til studieliv@kea.dk

 • Ristet Rug: Kaffe til 20 kr. og sandwich 65 kr.

  BRUS: 10 %

  RUST: Gratis garderobe

  Mud Honey: 20 % på kaffe 

  SMAG: 10 % på Fælledvej

  Simply Cooking: 10 % inden kl. 10.00

  Café Sirius: 20 % mandag til fredag

Bliv frivillig

Som frivillig på KEA gør du en enorm forskel for dit eget og dine medstuderendes studieliv.

Som frivillig på KEA har du mulighed for at sætte fokus på udfordringer og muligheder, skabe små og store forandringer samt blive en del af unikke sociale og faglige fællesskaber med andre KEA-studerende på tværs af uddannelser og semestre.

Er du interesseret i at blive frivillig? Så læs mere om de mange frivillige foreninger