Studieliv

Studieliv er noget, vi skaber sammen!

Når du engagerer dig på studiet, har du en enestående mulighed for at udvikle dig personligt og få unikke ’hands-on’ erfaringer.

Du møder samtidig studerende fra andre uddannelser og nationaliteter og udvider dit netværk! 

I KEA Studieliv sætter vi strøm til dit studieliv og inviterer til events, fester, sportsarrangementer og meget mere.

Vi håber, du har lyst til at være med! 

Kontakt KEA Studieliv

studieliv@kea.dk

Events og fester

Du er inviteret til et bredt udvalg af sociale og festlige arrangementer!

Inputs (ja tak!)

Hvis du har gode idéer til events og fester, så del dem endelig med os.

Vi er mere end klar til at gøre din drømme til virkelighed!

Skriv til KEA Studieliv på studieliv@kea.dk

Kalender

Semesterstartfest

Hvert semester byder vi op til et brag af en fest for alle KEAs studerende. Festen holdes traditionen tro på Docken, hvor lokkende rytmer og svajende palmer sætter standarden.

Tjek kalender for næste dato.

Semesterstartfest

KEA Cup

Kom og vær med i den årlige KEA Cup, hvor studerende på tværs af KEA kan prøve kræfterne af på fodboldbanen.

Vi sørger for god stemning, store pokaler og hæder til det vindende hold. Spillerne har brug for alt den støtte de kan få, så kig endelig forbi og hep på dit yndlingshold fra sidelinjen.

Tjek kalender for næste dato.

Kea Cup

KEA Talks

KEA Talks er en serie af faglige, men dog tilbagelænede oplæg inspireret af TED Talks om emner som business, teknologi og design.

Det er gratis at deltage i arrangementet og vi sørger selvfølgelig for kaffe og kage. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage, suge viden til dig og stille spørgsmål, hvis du har lyst.

Har du lyst til at holde et oplæg til KEA Talks eller kender du nogen, der kunne være interessante at hive fat i? Skriv til studieliv@kea.dk.  

Tjek kalender for næste dato.

Kea Talks

Cake Extravaganza

Forestil dig et kæmpemæssigt kagebord fyldt med de lækreste kager, den danske gastronomi har at byde på - så har du rammerne for Cake Extravaganza.

To gange om året kan du sætte tænderne i alt fra lagkage og hindbærsnitter til kagemænd og romkugler, mens du nyder et brætspil eller to. Velbekomme!

Tjek kalender for næste dato.

Cake Extravaganza

Fredagsbar

På KEA er der fire studenterdrevne barer, der alle holder fredagsbar hver fredag.

Alle KEA-studerende er velkomne på alle barer!

Vælg mellem Bar 37, Guldbar, Moonbar eller Monkeybar og nyd en velfortjent øl – eller to – med dine medstuderende.

Læs mere om barerne på mit.kea.dk

Fredagsbar

Vær med!

Vær med i studenterpolitiske og sociale aktiviteter

4 grunde til at engagere dig!

Udvid dit sociale og faglige netværk

Få kompetencer og erfaringer til dit CV

Tonsvis af sjove oplevelser

Test din viden fra klasseværelset i den virkelige verden

Studenterpolitiske aktiviteter

 • Studenterdemokratiet og det studenterpolitiske arbejde prioriteres højt på KEA.

  DSR – De Studerendes Råd sikrer en løbende dialog mellem KEAs ledelse og studerende, med henblik på at sikre et involverende studiemiljø og kvaliteten af vore uddannelser.

  DSR repræsenterer og varetager de studerendes interesser af både faglig og social karakter, og sikrer hermed at de studerende har en direkte indflydelse.

  Fokus for DSR er bl.a. studiets opbygning, det faglige udbytte og emner der er relateret til uddannelserne. Derudover har de en social opgave der handler om at være en medvirkende faktor i etableringen af et godt studiemiljø, både på de enkelte uddannelser og på tværs af KEAs programområder. Dette gør de bl.a. i samarbejde med RUS og fredagsbarerne, sociale aktiviteter som også drives af frivilligt engagerede studerende. DSR er ligeledes repræsenteret i uddannelsesudvalget og har en plads i KEAs bestyrelse.

  Foruden DSR kan man også engagere sig som Studiemiljø Repræsentant, SMR, der har fokus på dagligdagen som studerende på KEA. SMR udgøres af en eller flere repræsentanter for det enkelte hold på alle uddannelser og har et stærkt lokalforankret fokus. SMR er derved også en del af det studenterpolitiske arbejde på KEA.

  Den studenterpolitiske organisering på KEA

  DSR Formandskabet: Består af formand, næstformand og kasserer. Formandskabet er den overordnede repræsentant for DSR på KEA

  DSR Rådet: Består af Formandskabet samt formand og næstformand for de 4 DSR lokalråd, hvilket sikrer at DSR Rådet repræsenterer et bredt udsnit af de studerende på KEA ’ s uddannelser.

  DSR Lokalråd: De 4 DSR lokalråd udgøres af lokalråd for BYG, DESIGN, TEKNIK og DIGITAL. Formand og næstformand indgår i DSR Rådet. Organisering af det enkelte lokalråde bestemmes decentralt, men udgøres som minimum af en formand og en næstformand. Valg af Repræsentanter til KEAs uddannelsesudvalg, vælges blandt studerende i de respektive DSR Lokalråd.

  SMR: SMR udgøres af en eller flere repræsentanter for det enkelte hold på alle uddannelser. DSR Lokalråd mødes 1 gang pr. semester med SMR-repræsentanter for det pågældende programområde.

  Tag kontakt på studieliv@kea.dk for nærmere information.

  Tilskud til de studerendes råd

  Videregående uddannelsesinstitutioner under Uddannelses- og Forskningsministeriet tildeles årligt et tilskud øremærket institutionens studenterorganisationer.

  KEA - Københavns Erhvervsakademi har én selvstændig studenterorganisation, De Studerendes Råd, som i året 2018 har modtaget 100% af det tildelte tilskud fra Uddannelses- og Forskningsministeriet.

 • Få direkte indflydelse på dit studie – og læringsmiljø, og vær med til at gøre din uddannelse endnu bedre!

  Som Studiemiljø Repræsentant (SMR) har du mulighed for at deltage aktivt i arbejdet for at gøre din uddannelse og dit studiemiljø endnu bedre.

  Du er bindeleddet mellem dine medstuderende og KEA, og går forrest i arbejdet for at sikre det optimale uddannelses- og studiemiljø på din uddannelse.

  Hvilke opgaver har en studiemiljørepræsentant?

  • Du deltager i møder med ledelsen omkring uddannelse og studiemiljø – og din mening gør en forskel
  • Du er dialogskabende og sætter fokus på studierelevante emner fx kvaliteten af undervisningen, det fysiske studiemiljø og trivsel

  Hvad får du ud af det?

  • Du får direkte indflydelse på dit studie- og læringsmiljø
  • Du styrker dit netværk på tværs af KEA
  • Du udvikler dine samarbejds- og formidlingskompetencer
  • Du bliver klædt på til opgaven i form af kurser
  • Du får kompetencer, du kan bruge på dit CV
  • Du får mulighed for at afprøve nye sider af dig selv

  Tæt samarbejde med KEA Studieliv

  Som SMR indgår du i tæt samarbejde med KEA Studieliv og ledelsen for din uddannelse. Her er du talerør for dit hold og videreformidler de udfordringer og spørgsmål, I støder på i holdfællesskabet.

  Hvis du kan se dig selv i rollen som studiemiljørepræsentant, så tilmeld dig via nedenstående link.

   

Sociale aktiviteter

 • På KEA er der fire studenterdrevne barer, der alle holder fast fredagsbar. Barerne er drevet af engagerede studerende, der gerne vil være med til holde en fest for deres medstuderende. 

  Har du lyst til at blive en del af et dynamisk barmiljø og være med til at stable nogle fede events på benene, så tag fat i en af vores fire barer. Vi glæder os til at høre fra dig!  

  Bar37

  Er en fredagsbar med fokus på hygge, spil, gaming og kolde øl på Lygten 37.

  Kom og vær med!

  Kontakt: bar37@stud.kea.dk  

  Guldbar

  Byder hver fredag på fed stemning, beer pong og søde mennesker.

  Lige i hjertet af Nørrebro på Campus Guldbergsgade.

  Kontakt: guldbar@stud.kea.dk  

  Moonbar

  Moonbar residerer på Lygten 16 og inviterer hver fredag til et brag af en fest, der efter sigende skulle få dig til at glemme hverdagens trivialiteter!

  Kontakt: moonbar@stud.kea.dk   

  Monkeybar

  Monkeybar holder til på PCG og fyrer den af hver fredag fra 14-22 under mottoet: Welcome to the jungle!

  Kontakt: monkeybar@stud.kea.dk  

   

 • Vil du være med til at give de nye studerende på KEA en studiestart, de aldrig glemmer? Så meld dig som en del af RUS-teamet på KEA. Vi lover, det bliver en fest!  

  Skriv til studieliv@kea.dk og hør mere om, hvad der er af tilbud på de enkelte uddannelser, og bliv en del af en social og vedkommende studiestart!

 • Vi kan kun opfordre dig til at engagere dig i forskellige klubber og aktiviteter på KEA!

  Når du bliver medlem af klubber, bliver du en del af et socialt fællesskab, og du får mulighed for at udvide dit netværk og møde andre studerende på tværs af programområder, nationaliteter og interesser.

  Klubber på KEA er samtidig en enestående mulighed for at vokse som menneske - både fagligt og personligt.

  Når du engagerer dig i frivillige aktiviteter på studiet, siger det nemlig samtidig noget om dig som person. Du udviser engagement, beslutsomhed og vilje til at tage ansvar, når det gælder, samtidig med at du supplerer din faglige profil ved at tilegne dig håndgribelige kompetencer, som du kan skrive på dit CV.

  Hvis du ikke kan finde en klub, der passer til netop dine interesser, så husk på, at det er lige så nemt at starte din egen klub, som det er at melde dig til én af de eksisterende.

  Du kan være sikker på, at vi er med dig hele vejen, hvis du har brug for gode råd eller støtte. Hvis du vil stifte en forening, tilbyder vi juridisk rådgivning.

  Hvad skal du gøre hvis du gerne vil starte en klub

  • Find et par medstuderende, der vil støtte op om klubben
  • Beskriv kort, hvad klubben går ud på
  • Angiv hvilken kategori der bedst passer til din klub: 'Body & mind', 'Culture', 'Diversity', 'Leisure' eller 'Professional'?
  • Send din beskrivelse af klubben til studieliv@kea.dk

  Din klub bliver herefter en del af Klub-netværket, vi sender en velkomstmail ud til alle i netværket og registrerer dine kontaktinformationer.

“Jeg har lært mange at kende som frivillig, og jeg har lært meget om mig selv og det at starte en forening op”

- Tobias, BAR37

Dine ideer

Vi bakker op om dine idéer og drømme

Hvad kan vi tilbyde

Diverse faglige kurser

Hurtig feedback og rådgivning

Økonomiske midler til projekter

Diplom for indsats og gennemførte kurser

KEA Events

Går du med en drøm om at skabe anderledes events på KEA? Og ønsker du at få erfaring med projektudvikling, kampagneplanlægning og formidling af arrangementer? I så fald er KEA Events noget for dig!

I KEA Events indgår du i et dedikeret team af studerende, hvor I alle bidrager med lige netop jeres kompetencer. Over en periode får du mulighed for at udvikle en række større og mindre events på KEA.

Event-teamet får tilmed en sum penge at arbejde med, og Studieliv, KEA Kommunikation og KEA Bibliotek indgår som sparringspartnere.

For at kvalificere jeres beslutninger får I desuden mulighed for at deltage i udvalgte kurser om projektstyring, kampagneplanlægning, brainstorm/mind-map, budgetplanlægning, SurveyXact, interviewteknik m.m.

Når du har gennemført kurserne, får du selvfølgelig et bevis på din indsats.

Vores forventninger til indsats

Vi forventer, I som gruppe mødes og taler sammen regelmæssigt i løbet af projektperioden (dvs. 1-2 gange om måneden afhængig af, hvad projektet har brug for i bestemte perioder).

Det er helt afgørende for os, at I ikke nedprioriterer jeres studie og oplever, at hverdagen bliver for presset.

Bliv en del af KEA Events

Invalid Input
Be a buddy

Udvid dit internationale netværk og træn dit engelsk

Bliv BUDDY på KEA

Hvert semester begynder et nyt hold af forventningsfulde internationale studerende på KEA. De er nye i Danmark og på studiet, og glæder sig til at blive en del af et større socialt netværk.

Buddy-teamet sørger for, at de studerende kommer godt fra start; bliver vist rundt i København og på KEA, udpeger gode barer, hænger ud, og giver dem et indblik i det søde københavner- og KEA-liv.

Buddy-teamet består af dig og minimum én anden nuværende KEA-studerende. Sammen skal I hjælpe en gruppe af 4-6 internationale studerende godt i gang med studiet og livet i København.

Når du melder dig som Buddy, siger du ja til at:

 • Kontakte dit team af internationale studerende
 • Sørger for en rundvisning på KEA og hjælpe med generelle spørgsmål
 • Indvie dem i dagligdagen på KEA
 • Mødes/hænge ud og få dem til at føle sig godt tilpas

Har du yderligere spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os på: studieliv@kea.dk

Hvem er KEA Studieliv

Hvem er KEA Studieliv

Duis finibus, justo quis bibendum rutrum, augue nunc finibus libero, quis elementum mauris mi dapibus felis. Curabitur consequat, est at tempor consequat, enim purus pharetra mi, at cursus metus ante a dolor. Curabitur consequat hendrerit erat nec ornare. Morbi tempor ex libero, nec ornare orci eleifend sit amet. Donec justo nibh, efficitur at congue eget, placerat in odio.

Pellentesque ornare libero vitae dui eleifend cursus. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Aliquam orci tellus, vehicula in erat vel, vulputate rutrum lectus.

Vivamus quis risus porttitor, aliquam ligula ut, sodales tortor. Mauris nec sodales lacus. Donec aliquet mauris dignissim, faucibus enim eu, iaculis eros. Curabitur venenatis iaculis congue. Mauris maximus viverra leo sed malesuada.

Proin faucibus mi tellus, sit amet sagittis diam hendrerit et. Maecenas rhoncus egestas nulla, quis vestibulum augue porta a. Cras id volutpat magna.

In consectetur purus sed urna elementum rhoncus. Pellentesque eget tellus pretium, blandit elit vel, imperdiet ante. Quisque eget mollis sapien. Praesent non vulputate ligula. Ut pharetra sapien nec erat pulvinar efficitur. Phasellus quis metus rhoncus, congue eros eget, commodo risus. Nulla a nibh augue. Etiam id cursus erat. Quisque urna dolor, fringilla non nisi vulputate, malesuada aliquet est.

Duis luctus, quam sit amet mollis auctor, purus orci fringilla ipsum, eget hendrerit metus felis sed mi. Aenean faucibus, dui in venenatis viverra, mi orci congue sem, nec faucibus justo tortor quis turpis.

 • Lorem ipsum dolor sit amet timeam deleniti mnesarchum ex sed alii hinc dolores ad cum.
 • Lorem ipsum dolor sit amet timeam deleniti mnesarchum ex sed alii hinc dolores ad cum.
 • Lorem ipsum dolor sit amet timeam deleniti mnesarchum ex sed alii hinc dolores ad cum.
 • Lorem ipsum dolor sit amet timeam deleniti mnesarchum ex sed alii hinc dolores ad cum.
 • Lorem ipsum dolor sit amet timeam deleniti mnesarchum ex sed alii hinc dolores ad cum.

Dine repræsentanter i DSR

Annette Havkær
Annette Havkær
Uddannelseschef
Claudio Spaziani Testa
Claudio Spaziani Testa
Uddannelseschef
Frederikke Bender
Frederikke Bender
Uddannelseschef
Jesper Nordentoft
Jesper Nordentoft
Uddannelseschef
Louise Boel
Louise Boel
Uddannelseschef