DSR har været på strategiweekend, og forkvinde Mia W. Jørgensen giver her et indblik i turen og DSRs visioner. 

Af Mia W. Jørgensen, forkvinde for DSR.

Jeg er netop hjemvendt fra en fantastisk opstartstur med DSR på Falster, hvor arbejdet for en bedre skole blev sat i gang og mange spændende perspektiver blev vendt. Jeg er meget opmuntret over de stærke kræfter, der skal være med til at bygge et forbedret studiemiljø for de studerende på KEA. Det er vi mange, der glæder os til!

Som forkvinde er det utrolig dejligt endelig at komme rigtigt i gang med det vi har glædet os til i to lange Corona-år: at gøre hverdagen på KEA til et sted, hvor fællesskab og gode relationer er i højsædet. Et sted, hvor udvikling, samarbejde og læring går op i en højere enhed, og hvor vi kan skabe vedvarende relationer til hinanden – venskabeligt såvel som professionelt.

Netop dette var udgangspunktet for sommerhusturen. Vi indledte med at lære hinanden at kende gennem teamwork og tillidsøvelser. Alt godt samarbejde begynder med at skabe tillid, og dét er en filosofi vi tager med os i DSR.

Derudover var der lagt op til gode diskussioner, workshops og hyggeligt samvær. Der blev snakket om kommende foredrag med visionære personer, som kan skabe interesse på tværs af programområderne for de studerende. VM med storskærme og koncepter som ”KEA og monopolet”. Der blev også tid til en begivenhedsrig tur på gokartbanen, hvor ”veteranen” fra BYG igen løb med sejren.  

Konklusionen fra mig på denne weekend må være, at det i dén grad er inspirerende at se det gåpåmod og den lyst til at bygge fede, nye initiativer for de studerende på KEA. Jeg er sikker på, at vi kommer til at bygge det hidtil bedste studiemiljø med dette hold på opgaven, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Det samme gør resten af studenterrådet.

Hvis du har lyst til at blive en del af DSR og være med til at bygge verdens bedste studiemiljø og få en masse nye venskaber undervejs, så er du mere end velkommen. 

Vi glæder os til at se jer ude på skolen og måske også til fredagsbaren. Jeg vil slutte med et citat, som indrammer det vi gør for hinanden på en meget god måde:

”Der er ikke noget, der hedder en selvskabt person. Du når kun dine mål ved hjælp fra andre” – George Shinn

 

Ps. Hold øje med vores kalender - den vil være fyldt med fede aktiviteter for dig!