Win-Win… og Win. Sådan kan man vist godt sige om situationen for årets vindere af KEApraktik-prisen.

Tanja Thybo Heier turde stille de svære spørgsmål, komme med nyt input og udfordre sin praktikvirksomhed. InWear lagde stor energi i arbejdet med Tanja, lyttede og gav hende et ansvar, som resulterede i optimeringer, der øgede effektiviteten i deres procedurer. De var så imponerede over Tanjas arbejde, at de tilbød hende et job - og hun glæder sig til at komme tilbage til virksomheden:

”De har hjulpet og udviklet mig samtidig med, at de har presset mig tilpas meget, så jeg har lært en masse. Derudover har de helt enkelt taget mig til sig og behandlet mig langt bedre end forventet, og jeg kunne på ingen måde have bedt om et bedre praktiksted.”

Tanja læser Fashion Management på KEA Design, og er nu også fastansat som Junior Buyer i Inwear.

Juryen var imponeret af både Tanja og Inwear

”Både virksomheden og den studerende er gået dedikeret ind i praktikforløbet. Tanja har været villig til at lære, og har samtidig turdet stille spørgsmål og komme med nyt input. Hun lykkedes med at lave en reel forandring til det bedre, en passende forstyrrelse som gør en reel forskel. Hun har fokus på sin faglighed, og det samme har virksomheden, og det giver udvikling.”

Derfor bliver Tanja og Inwear kåret som vindere af KEApraktik 2020.

Tæt løb

Alle studerende på KEA skal i praktik på fuld tid mindst én gang i løbet af deres uddannelse. Erhvervspraktikken er en essentiel del af uddannelsen på KEA, fordi det er her de studerende bygger bro mellem deres uddannelse på KEA og deres fremtidige karriere i branchen.

Det er også – som ovenstående historie er et rigtig godt eksempel på - en god mulighed for virksomhederne, for at få ny viden ind i deres virksomhed gennem de studerende, samt en oplagt mulighed for at rekruttere nye dygtige medarbejdere.

Tanja og Inwear var i tæt opløb til praktik-prisen med:

Corona-aflysning af den nationale praktikpris

Tanja og Inwear ville under normale omstændigheder været gået videre til den nationale konkurrence Årets Erhvervsakademipraktik, men den er desværre aflyst i år grundet Corona.

Juryen

Juryen består af:

Hans Henrik Ter-Borch – senior project manager hos Rockwool

Lars Kruse, iværksætter og rainmaker samt forretningsudvikler hos Prolike

Asger Halberg Hansen, praktikkoordinator på KEA