Det tidligere depot under bygning E på Prinsesse Charlottes Gade har fået en markant makeover. Renoveringen er det første skridt på vej mod et nyt labmiljø til Byg.

Ud med beton

Inden vi kunne indrette de 150 m2, skulle vi fjerne et større betonfundament. Betonfundamentet understøttede de enorme motorer og kedler, der var i lokalet, da det fungerede som maskinlaboratorie for konstruktørstuderende.

Lokalet har dog stadig en snert af rustik industriel charme. Gulvet er fx lavet i et naturmateriale som en slags nyfortolkning af det tidligere betongulvs farve.

Ind med fleksibelt inventar

Lokalets loftshøjde og søjler giver et godt grundlag for at skabe et Open Learning-areal med fleksibel indretning. Vi har bl.a. tænkt i intime nicher, velegnet til fordybelse og gruppearbejde. Vi har også valgt inventar, der er sammensat af moduler, så det er muligt for jer at inddele lokalet i mindre rum fx for at kunne fremvise studierelevante materialer og modeller.

Rammerne er nu sat for, at I kan skræddersy Open Learning-arealet til jeres specifikke behov.

Find vej

Alle studerende på KEA kan benytte Open Learning-arealet. I finder lokalet enten via gangarealet i kælderplan i bygning D eller via den udvendige trappe.

Find vej til PCG og hent en oversigt over bygningen