Silke Jensen er 30 år, datamatiker-studerende og netop nu i praktik hos NTT DATA Business Solutions. Her har hun udviklet sig gevaldigt både fagligt og menneskeligt og samtidig følt sig som en del af holdet fra dag et. Derfor har Silke nu indstillet NTT DATA til årets KEA-praktik 2023.

Silke er anden praktikant hos NTT DATA, og det er derfor helt nyt for virksomheden til at modtage KEA-praktikanter. Alligevel kan de allerede nu bryste sig af hele to indstillinger til årets praktiksted. Der kan derfor ikke være nogen tvivl om, at medarbejderne i NTT DATA gør noget helt særligt for deres praktikanter. Det oplevede Silke også, da hun kom med til årets julefrokost forud for hendes egentlige praktikperiode.

”Da jeg startede i praktik, blev jeg mødt af kendte ansigter, og det gjorde det nemt at falde til. Her står alle til rådighed og er klar til at hjælpe mig, hvis jeg har brug for det. Samtidig lytter de til mine input og er gode til at give ros undervejs. Det har gjort, at jeg har oplevet en kæmpe forandring i min egen tro på mig selv og mine kompetencer,” fortæller Silke som begrundelse for indstillingen og fortsætter:

”Jeg har virkelig fået selvtillid af at få ansvar for opgaver, hvor andre har kunne spørge mig om hjælp, og hvor jeg opdagede, at jeg havde den viden der skulle til for at hjælpe dem. Det gør mig ret stolt.”

Praktikanten med evner som en seniorudvikler

”Silke er en éner. Vi sætter ting i produktion, som kommer direkte fra hende. Hun er så meget mere end en praktikant. Faktisk er hun der, hvor hun kan kaldes for en seniorudvikler. Hun er simpelthen sindssyg dygtig! Man behøver ikke at forklare noget to gange, for så snart hun har fået noget nyt at vide eller fået stillet en konkret opgave, så er hun i gang. Hun er ikke bare god. Hun er virkelig virkelig god!!”

De rosende ord kommer fra Principal Data Scientist, Prayson Wilfred Daniel, der som praktikansvarlig har fulgt Silke tæt. Han fortæller, at han allerede under deres første møde tænkte, at Silke var noget helt særligt:

”Silke er ’a future star in the making’, og jeg er meget beæret over at være med til at hjælpe hende på vej og bidrage til, at hun kommer tættere på at nå sine egne mål og derigennem kan udfolde sit fulde potentiale.”

Lige så begejstret Silke har været for NTT DATA, har de været for hende, og Silke fortsætter derfor efter endt praktik først som studentermedhjælper og senere som fastansat.

Fakta om NTT DATA Business Solutions

NTT DATA Business Solutions leverer IT-løsninger og services til en lang række industrier, brancher og forretningsområder i mere end 50 lande på verdensplan. NTT DATA er et af verdens største SAP-konsulenthuse med mere end 16.000 medarbejdere.