Earth Day Conference - A World Without Waste

WWF Verdensnaturfonden, Coca-Cola og KEA er glade for at invitere dig til Earth Day Conference med naturen og cirkulært forbrug i fokus.

Der er inviteret et stærkt panel, der fra hver sit perspektiv kan gøre os klogere på, hvordan naturen og klimaet har det, og hvad vi skal gøre for at bringe vores fælles klode tilbage i balance.

Vi håber, at du vil deltage og være med til at bringe debatten videre på Jordens vegne.

Citat fra Anders Morgenthaler: Der findes nogle meget konkrete løsninger på, hvordan vi skal gå til biodiversitetskrisen, problemer med plastemballage og meget andet. Dem deler jeg med jer på KEA d. 22. april. Vi ses!

Program

 • En rodet planet - Alexander Holm, biolog og naturformidler på Den Dyriske Time
  Alexander Holm tager temperaturen på, hvordan naturen og klimaet har det og kommer her ind på, hvad 'biodiversitet' er for noget, og på hvorfor vi pludselig har fået en biodiversitetskrise. Krisen er primært forårsaget af fem ting, som vi hurtigt vender, hvor en af dem er forurening – bl.a. med plastik.  
 • Når plastik møder naturen - Thomas Kirk Sørensen, Lead Conservation Specialist, WWF Verdensnaturfonden
  Hvad sker der når plast ender i naturen? Thomas Kirk Sørensen beskriver hvad sker der med plast, når det ender i naturen, og de mange forskellige måder dyrelivet påvirkes af plastforurening. Thomas kommer desuden ind på, hvordan det i sidste ende kan påvirke os mennesker, når det flyder med affald og plastik i verdenshavene, når temperaturerne stiger mv.
 • En cirkulær verden - Annette Spanggaard, CSR-direktør, Coca-Cola
  Annette Spanggaard fortæller, hvordan erhvervslivet og især de store, globale virksomheder kan være en del af de problemstillinger, som WWF Verdensnaturfonden og Alexander Holm har kortlagt. Her vil der specielt blive fokuseret på cirkulær økonomi og emballage. Hvordan bliver cirkulære systemer til, hvordan virker de, og hvad løser de?
 • En konkret løsning - Anders Morgenthaler
  Anders Morgenthaler kigger ind i de konkrete løsninger. Anders vil gøre os klogere på, hvordan man går fra ’single use til reuse’ – at gå fra engangsplast og -emballage til genanvendt emballage som kopper og tallerkner til fx takeaway mad. Hvorfor ikke spise en burger på en bakke, der kan anvendes igen, og hvorfor ikke drikke vand fra en kop, der kan vaskes og bruges igen af næste kunde?
 • Når fremtiden er cirkulær – KEA Circular Lab - Annette Havkær, Uddannelseschef KEA Design og Nikolaj Storm Tost, Circular Lab Manager

Tilmeld dig Earth Day 🌍

Citat fra Alexander Holm: Kom og hør mig dykke ned i biodiversitet, og hvad det egentlig er for noget - jeg vil blandt andet fortælle om den biodiversitetskrise, vi har lige nu og de fem ting, den primært er forårsaget af.

Location

Konferencesalen GBG, Guldbergsgade 29N, 2200 København N