Select your language

Lead the future

Er du kvindelig studerende og vil du gerne være leder?

Så har du nu mulighed for at komme til oplæg og blive inspireret af tre talentfulde kvindelige ledere, der alle har gjort karriere i KPMG, Vestas & Danmarks Nationalbank Alle der er interesserede i diversitet er selvfølgelig velkomne

LeadTheFuture: Er du kvindelig studerende og vil du gerne være leder?

Bliv inspireret af 3 talentfulde kvindelige ledere, der alle har gjort karriere i danske og internationale virksomheder. Hør dem fortælle om, hvad der fik dem dertil, deres valg af uddannelse, karrierevej og hvordan du selv kan forme din karriere.

HVORFOR: En nylig rapport fra UNESCO (2021) fremhæver den fortsatte underrepræsentation af kvinder i STEM-felter (Science, Technology, Engineering, Mathematics). Rapporten indikerer, at kvinder på globalt plan udgør mindre end 30% af STEM-karrierer. Denne vedvarende kønskløft understreger vigtigheden af at fremme større kønsdiversitet og inklusion i STEM-feltet.

HVORDAN: For at imødekomme denne udfordring har Above & Beyond etableret rollemodelkampagnen, LeadtheFuture. Kvindelige ledere fra anerkendte virksomheder - hovedsageligt med STEM-baggrunde - vil dele deres karriereveje. 

HVAD: Under dette event vil du paneldeltagere dele deres personlige karrierehistorier, uddannelsesbaggrunde og hvordan de ser, at STEM er med til at forme vores fremtid. Ved at deltage i denne paneldebat vil du få værdifulde indsigter og inspiration fra kvindelige ledere i STEM. 

Du vil have mulighed for at engagere dig med rollemodellerne og stille din nysgerrighed gennem en Q&A ved afslutningen af paneldebatten.
Efter paneldebatten vil der være networking med rollemodellerne og medstuderende
.

Tilmeld dig her.

Location

KEA Bibliotek GBG, Guldbergsgade 29N, 2200 København, Denmark