Har du en visionær løsning inden for genbrug, som du brænder for at teste? Forestil dig at være en pioner på Roskilde Festival, hvor hele atmosfæren pulserer med innovation og bæredygtighed.

The Circular Lab åbner dørene for hele festivalen som din personlige testplatform, og du kan være med til at forme fremtidens cirkulære produkter og ideer. I løbet af otte dage bliver festivalen en magnet for 130.000 deltagere og et episkenter for banebrydende cirkulære koncepter. Dette er din chance for at teste din idé i et levende miljø og samle uvurderlig viden om, hvordan gæsterne interagerer med din løsning.

Hvis du bliver udvalgt, åbner Danmarks største cirkulære innovationslaboratorium dørene for dig. Få støtte til at implementere din test i de mest spændende festivalområder og bliv en del af et inspirerende netværk med Circular Lab-partnere og passionerede iværksættere. Oplev eksponering over for nøje udvalgte målgrupper og deltag i engagerende testworkshops før, under og efter festivalen. Derudover åbner døren sig for muligheder for finansiering til justeringer af dine prototyper.

Vi forventer, at du går all-in som deltager. Del din opsamlede viden, invester din energi i testen, overhold de indgåede kontrakter, og vær med i spændende forberedende workshops.

Dette er din invitation til at tage det første skridt mod en cirkulær fremtid. For at ansøge og få mere viden gå til roskilde-festival.dk og dyk ned i, hvordan du kan være en frontløber for dette banebrydende initiativ.

Lad os sammen skabe en mere bæredygtig verden. Er du klar til at være med?

Læs mere på roskilde-festival.dk