I oktober-november sidste år blev Danmarks Studieundersøgelse gennemført på KEA. 48% af alle studerende på KEA svarede på alle spørgsmål i spørgeskemaet. Det er en markant forbedring af svarprocenten i 2021, som var 39%. STOR TAK til alle jer der svarede på spørgeskemaet til undersøgelsen.

Hold 1B på IT-teknologi var et af de tre vinderhold

Tillykke til de 3 vinderhold

Inden undersøgelsen gik i gang, meldte KEA ud, at det hold, der ville opnå den højeste svarprocent, ville få en præmie i form af en frokost med vand i kantinen. Det endte med 3 vinderhold, som alle ramte en svarprocent på 100 %. De 3 vinderhold er Hold 3A på VVS-installatør, Hold 5A på Produktudvikling og teknisk integration samt Hold 1B på IT-teknologi. Det er godt gået!

De enkelte uddannelser skal nu i gang med at følge op på resultaterne, som skal medvirke til at skabe de bedst mulige uddannelser for jer.
I vil alle blive orienterede om resultaterne for deres uddannelse og den videre opfølgning.

Et hurtigt kig ind i resultaterne kan afsløre, at I samlet set har været glade for at deltage i undervisningen på KEA. Spørgsmålet scorer 4,1 ud af 5 mulige. Omvendt viser resultaterne også, at I ikke føler, at I får nok feedback (3,1).

 

Hold 5A på Produktudvikling og teknisk integration var også et af de tre vinderhold