Unik Invitation: Grønne Løsninger og Social Innovation Iværksætterforløb!

Vi er glade for at kunne videregive en spændende invitation til jer! I er blevet inviteret til at deltage i et unikt iværksætterforløb, der fokuserer på grønne løsninger og social innovation. Dette event er åbent for unge i alderen 18-30 år, der ønsker at bidrage til en mere bæredygtig og retfærdig fremtid ved at omsætte deres idéer til handling.

Dette iværksætterforløb, støttet af Tuborgfondet, er en fantastisk mulighed for at udforske og udvikle dine idéer. Igennem en række workshops vil deltagerne udforske vigtige emner som værdiskabelse, målgruppeidentifikation, bæredygtige forretningsmodeller, demokratisk erhverv og fundraising.

Datoer: Workshops og fællesspisning afholdes fra 17.00-19.30 på følgende onsdage: 1/11, 8/11, 15/11 og 22/11.
Sted: Alle aktiviteter finder sted i Greencubators lokaler på Nørrebro i København.

For at ansøge om en plads på holdet, skal du sende en kort beskrivelse af dig selv og din idé til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest d. 15/10. Der er kun plads til 15 deltagere, så tøv ikke med at tage skridtet mod en grønnere fremtid sammen med dette spændende initiativ.

Vi håber, at du vil tage imod denne invitation med åbne arme og benytte dig af denne enestående mulighed for at forme en mere bæredygtig og retfærdig fremtid.