Hvis du er en med spændende idéer inden for agro-, fødevare- og biosolutions, har du nu chancen for at vinde 50.000 DKK og meget mere. 

Hvis du er en med spændende idéer inden for agro-, fødevare- og biosolutions, vil Food & Bio Cluster Denmarks årlige Idékonkurrence være en oplagt mulighed for netop dig. Konkurrencen, der har været en fast tradition siden 2001, er designet til at identificere og støtte nye koncepter med et stort kommercielt og bæredygtigt potentiale fra både videns- og iværksættermiljøer.

I år afholdes konkurrencen igen til foråret, og den kulminerer ved Food & Bio Cluster Denmarks årsdag den 25. april i Aarhus. Fire vinderideer vil blive valgt ud og belønnet med hver 50.000 DKK, én for hver af de fire strategiske indsatser i Food & Bio Cluster Denmark. Disse indsatser omfatter udviklingen af bæredygtige fødevarer, effektiv udnyttelse af bioressourcer, grøn omstilling mod klimaneutralitet og fuld udnyttelse af teknologiudvikling inden for områder som biosolutions, digitalisering og automatisering.

Tidligere vindere af konkurrencen har opnået stor succes efter deres deltagelse. Mange af dem har modtaget finansiering og støtte til videre udvikling og skalering af deres projekter. Faktisk har tidligere deltagere samlet rejst mere end 1,5 mia DKK til videre udvikling og vækst.

Udover de økonomiske præmier og den eksponering, der følger med at deltage i konkurrencen, vil de fire vindere også modtage en række gratis services fra konkurrencens partnere. Dette kan omfatte alt fra rådgivning og mentorstøtte til adgang til netværk og ressourcer, der kan hjælpe med at bringe deres idéer til live.

Hvis du har en innovativ idé, der kan bidrage til agro-, fødevare- og biosolutions, opfordrer vi dig til at overveje at deltage i denne spændende konkurrence. Besøg konkurrencens hjemmeside HER for mere information om konkurrencen og hvordan du kan deltage.

Konkurrencen er sponsoreret i samarbejde med Arla, IFF, BII, Potter Clarkson, Rockstart og Danish Crown.