Se webinaret, hvor du kan høre Emilie Normann fra Fonden for Entreprenørskab og en start-up fra KEA fortælle om, hvordan vækst hænger sammen med bæredygtighed og få viden til hvordan du selv kan komme i gang med iværksætteri.

Emilie Normann er chef for Forskning, Analyse og Videregående Uddannelser hos Fonden for Entreprenørskab. I videoen fra webinaret fortæller hun om at være iværksætter med et formål, og hvordan man kan kan arbejde med FNs verdensmål som entreprenør og iværksætter. Emilie fortæller også om de muligheder, der er for funding til et bæredygtigt start-up, og du får konkrete input til, hvordan du kan italesætte din vision og dine tanker overfor fonde og investorer.

Med til webinaret var også ByKop, som er en KEA start-up.

About ByKop

ByKop er et fælles retursystem for genbruglige to-go kaffekopper. Vi forener alle kaffebarer/bagerier/caféer i et samlet retursystem. Et fælles retursystem der forener alle kaffe udbydere i større danske byer vil gøre det langt nemmere for forbrugeren, som ikke skal huske at medbringe sin egen kop hver gang behovet for en to-go kaffe opstår. ByKop giver derudover kaffe udbyderne mulighed for nemt at blive markant mere bæredygtige.

bykop.dk