Vil du udvikle din startup og dit team gennem et skræddersyet forløb? Vil du følges tæt af fagligt stærke coaches? Og vil du netværke med andre danske og internationale startups, og udvide dit marked?

Så søg om at blive en del af Nordic Entrepreneurship Hubs gennem KEA Startup Lab. Sammen gør vi din startup stærkere og mere bæredygtig!

Hvad er Nordic Entrepreneurship Hubs?

Nordic Entrepreneurship Hubs (NEH) er et udviklingsforløb for startups med en solid forretningsidé, der er klar til at fokusere på teamudvikling og vækst. NEH kører i samarbejde med Skylab/DTU, VentureLab/Lunds Universitet og Cphbusiness, og er derfor et internationalt forløb, så workshops og kommunikation foregår på engelsk.

Et NEH-program løber over et semester. I efteråret 2021 indeholder det:

  • Adgang til KEA Startup Lab og kontorfaciliteter fra 1. september 2021
  • 1:1 rådgivning af procescoaches og coaches med unik faglighed til at støtte op om jeres startup
  • 48 timers kick off event på Bornholm (alt betalt) d. 1.-3. oktober 2021, hvor der arbejdes konkret med dit startupteam og hvor I møder andre startups fra Danmark og Sverige
  • Workshops om bæredygtighed og FNs verdensmål, fundingmuligheder, virksomhedsjura, konkurrencedygtighed, business model m.m.

Læs mere om NEH på neh.kea.dk

Hvem kan søge NEH?

  • Startups med proof-of-concept og proof-of-business – fx at du har sendt din første faktura
  • Villighed til at investere ressourcer i at opbygge det rigtige team til vækst
  • Du eller et teammedlem skal være studerende eller alumner fra KEA

Eller du skal kunne leve op til ovenstående indenfor de næste 6-12 måneder.

Læs mere om, hvordan du ansøger til NEH

Hvad er KEA Startup Lab?

KEA Startup Lab er KEAs nyetablerede kontorfællesskab med kontorpladser, coaching og en god kaffemaskine. Her sidder startups, der enten er en del af KEAs Ignite program eller NEH. KEA Startup Lab ligger på Campus Prinsesse Charlottes Gade og er fra september 2021 placeret i stuen og i penthouse i bygning D.

Hvis du har spørgsmål, kan du tale med NEH projektleder Clarissa Berg d. 16. juni fra 10-11 og 14-15 på Zoom (Meeting ID: 964 2658 4690, Passcode: Eew7AR)