I år har Fonden for Entreprenørskab spændende arrangementer for jer iværksættere. Her fremviser vi det mest relevante for netop jer med egen virksomhed/idé.

De Regionale Mesterskaber i Entreprenørskab 2024

Igen i år får I mulighed for at træne jeres pitch, få feedback og sparring fra erfarne erhvervsfolk og måske vinde pengepræmier og en plads til DM til de to Regionale Mesterskaber i Entreprenørskab. Der er både mulighed for at deltage i Start Up sporet for nye idéer, Grow Up sporet for mere modne idéer og Del din idé for dem, der udelukkende ønsker feedback og sparring, og ikke vil konkurrere.

Fonden For Entreprenørskab åbner op for tilmeldinger i starten af marts måned, men du kan allerede nu læse mere på deres hjemmeside HER og notere dig denne vigtige dato:

Det Regionale Mesterskab i ØST – København den 7. maj (deadline for tilmelding er den 15. april)

 

DM i Entreprenørskab på Børsen i KBH. den 4. april

 

Webinar – Styrk din Idé med IPR den 16. april

Grib muligheden for at blive klogere på hvordan du kan anvende IP rettigheder til at styrke din idé på dette webinar, som Fonden for Entreprenørskab afholder i samarbejde med Patent- og Varemærkestyrelsen. Via eksempler og cases kommer I omkring både patenter, designbeskyttelse og varemærker.

LÆS MERE OG TILMELD DIG HER

 

Webinar – Crowdfunding den 16. maj

Du får nu også mulighed for at få indsigt i hvordan du kan bruge crowdfunding til at rejse kapital og teste markedet af på dette webinar, som afholdes i samarbejde med Dansk Crowdfunding Forening.

Læs mere og tilmeld dig her