DSR Møde

Fast møde i De Studerendes Råd (DSR).

Fast møde i De Studerendes Råd (DSR)

 

DSR sikrer en løbende dialog mellem KEAs ledelse og studerende, med henblik på at skabe et involverende studiemiljø, og højne kvaliteten af vores uddannelser.

DSR repræsenterer og varetager de studerendes interesser af både faglig og social karakter, og arbejder for at de studerende har en direkte indflydelse.

DSR arbejder bl.a. for undervisning, og det faglige udbytte relateret til uddannelserne samt tilrettelæggelse af undervisningen. Derudover har de en social opgave, der handler om at være en medvirkende faktor i etableringen af et godt studiemiljø - både på de enkelte uddannelser, og på tværs af KEAs programområder. Dette gør de bl.a. i samarbejde med RUS og fredagsbarerne, som begge drives af frivilligt engagerede studerende. DSR er ligeledes repræsenteret i uddannelsesudvalget og har en plads i KEAs bestyrelse.

 

Har du sprøgsmål til DSR kan læse mere her: mit.kea.dk/studieliv/studenterpolitik eller skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Location

Guldbar/Goldponit, Guldbergsgade 29N, 2000 Kbh N