COVID-19: Se retningslinjer, FAQ og få de seneste opdateringer

KEA Student LIVE! Er det okay at være ensom?

Ditte Charles er med live og deler ud af sin store viden og erfaring med emnet. Bliv klogere på hvad ensomhed er, hvorfor vi oplever det, hvorfor det er svært at tale om og få indsigt i konkrette redskaber til at tackle det i hverdagen.
Ensomhed peger på noget væsentligt ved at være menneske: Vi er sociale væsner og kan ikke gå igennem livet uden relationer til andre.
Ditte Charles (Kristeligt-dagblad.dk, 12/04/19)

Ensomhed afhænger ikke nødvendigvis af, hvor mange mennesker man omgiver sig med, men om at man er uønsket alene, eller at man føler sig ensom i mødet med andre. En oplevelse af ensomhed kan pege på et svært selvforhold. Derfor er det vigtigt at vi tør tale om det.

Onsdag d. 17/3 kl. 14 giver tidligere Chefpsykolog Ditte Charles et indblik i emnet ’Ensomhed’ eller ’At føle sig alene’. Her vil hun dels gennemgå, hvorfor vi som mennesker kan have oplevelsen og tanker om ensomhed, hvordan det kommer til udtryk og hvilke redskaber der kan gøres brug af, hvis man selv er ensom eller kender nogen der er.

Du vil kort inden webinaret modtage en mail med link til webinaret, så husk at holde øje med din mail op til - og skriv webinaret ind i din kalender :)

Location

Online,