Find svar på dine spørgsmål i Studiehåndbogen. Her finder du emneord, der starter med P, R, S og T.
P-T
S
- SDBF
- Service Desk
- Skabe
- Skema
- Skiltning
- Skrald
- SMR
- SPS (specialpædagogisk støtte)
- Spørgeskemaundersøgelser
- Stillerum
- Studenterdemokrati
- Studieaktivitetsmodel
- Studiebar
- Studiejob
- Studiekort
- Studieliv
- Studiemiljø
- Studiemiljø Repræsentant
- Studieopgaver (tidligere)
- Studieordning
- Studieteknik
- Studietilfredshed (undersøgelser)
- Studievejledning
- Studieviden
- Studieværktøjer
- SU
- SurveyXact
- Sygdom
P
Pantone
På KEA Bibliotek har du adgang til pantone bøger og vifter. Her kan du få inspiration til farvevalg og finde de præcise farvekoder.
Parkering
Cykler
Alle KEAs adresser har cykelstativer, som du skal benytte. På GBG er der desuden cykelkælder - cykler skal her stilles i stativerne, da de ellers vil blive fjernet. Ladcykler kan udelukkende parkeres for enden af stativerne.
Biler og andre køretøjer
EL-LØBEHJUL
Det er ikke tilladt at tage el-løbehjul med ind i KEAs lokaler, og opladning af el-løbehjul på KEA er ikke muligt.
KEA Facility & IT anbefaler, at du anskaffer dig en lås til dit el-løbehjul og tager batteriet med dig, hvis du er utryg ved at parkere i cykelstativ eller i cykelkælder på GBG. Vi gør desuden opmærksom på, at det er din indboforsikring, som skal dække evt. tab ifm. tyveri.
BILER
Der er forskellige muligheder for parkering alt afhængig af hvilken adresse du er på på KEA. Eventuelle parkeringsafgifter er udelukkende en sag mellem den studerende og parkeringsselskabet, og KEA tager hverken part eller ansvar i sådanne sager.
Guldbergsgade, Lygten 16 og Lygten 37
KEA kan desværre ikke tilbyde de studerende parkeringspladser på disse adresser, dette gælder også motorcykler. Parkering skal derfor ske ved nærmeste vej, under de angivne restriktioner.
Prinsesse Charlottes Gade
KEA kan desværre ikke tilbyde de studerende parkeringspladser på adressen. Parkering skal derfor ske ved nærmeste vej, under de angivne restriktioner. Det er dog tilladt at parkere sin motorcykel eller knallert på Prinsesse Charlottes Gade inden for det anmærkede areal i gårdrummet.
Frederikkevej
Det er gratis at parkere på adressen, der er dog kun et begrænset antal pladser til kursister på videre- og efteruddannelse.
Pensumlitteratur
På KEA Bibliotek kan du altid finde et eksemplar af din pensumlitteratur. Pensumbøgerne kan ikke lånes med hjem, men du kan læse i dem på biblioteket eller scanne de kapitler, du skal bruge på vores bogscanner. På den måde er du altid sikret adgang til din pensumlitteratur.
Ofte køber vi ekstra eksemplarer af pensumbøgerne hjem til vores almindelige samling, og dem kan du selvfølgelig låne med hjem – på helt normale vilkår. Her gælder først-til-mølle princippet.
Post
Som studerende er det muligt at modtage studierelateret post på KEA. Hvis du har behov for at få din post adresseret til en KEA-adresse, skal du aftale det med Studieadministrationen.
Vær opmærksom på, at post til frankering udelukkende er forbeholdt KEAs medarbejdere.

Praktik
Praktikken er en vigtig og integreret (obligatorisk) del af din uddannelse.
Praktikken har et omfang på 15 eller 30 ECTS-point, svarende til 10 eller 20 ugers fuldtidspraktik. Arbejdstiden skal være 37 timer/uge.
Omfanget er fastsat i en bekendtgørelse for KEAs uddannelser. Det betyder, at du hverken kan være færre eller flere uger i praktik end de 10 eller 20 uger.
Som udgangspunkt ligger arbejdstiden i dagtimerne på hverdage. Virksomhed og praktikant kan dog aftale, at nogle af timerne placeres om aftenen eller i weekenden.
Kan du af dokumenterede helbredsmæssige årsager ikke være i praktik 37 timer per uge, kan du søge dispensation til at være i praktik flere dage og færre timer om dagen. Du søger dispensation via . Du kan evt. tale med studievejledningen, inden du søger.
I studieordningen er det fastlagt, hvornår på uddannelsen du skal i praktik. Det er ikke muligt at flytte praktikken og tage den på et andet tidspunkt.
Efter endt praktikperiode vil du og din praktikvært modtage et spørgeskema, hvor du vil blive bedt om at vurdere læringsudbyttet af din praktikperiode.
På din uddannelsesside kan du se hvilke former for praktik, du kan komme i på din uddannelse. Du kan også se, hvem der er din praktikkoordinator, og hvordan du kommer i kontakt med ham/hende, hvis du har spørgsmål.
Se mere under KEA print
R
Referencer
Det er vigtigt at have styr på sine kilder og referere korrekt i en studieopgave.
På Bibliotekets site kan du se en udførlig guide (den nye platform lanceres til studiestart) til, hvordan du refererer korrekt. Guiden er lavet med udgangspunkt i Harvard Standarden.
God fornøjelse!
Rengøring
Fra mandag til torsdag sker der en lettere rengøring i undervisningslokaler og kontorer efter kl. 22:00. Søndag er der grundig rengøring efter kl. 22:00, medmindre andet er aftalt.
Hvis du vil have aftørret flader, fx vindueskarme eller arbejdsborde, skal du sørge for, at der er ryddet inden du går på weekend.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til rengøringen, er du velkommen til at skrive til Service Desk (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - husk at skrive fra din KEA-mail).
Research vejledning
Er du kørt fast i din informationssøgning? Mangler du gode kilder og viden til din opgave?
Få 30 minutters individuel vejledning af en informationsspecialist fra KEA Bibliotek.
Udfyld formularen via KEA Bibliotek, så finder de hurtigst muligt en tid til dig!
RUS
Vil du være med til at give de nye studerende på KEA en studiestart, de aldrig glemmer?
Så meld dig som en del af RUS-teamet på KEA.
Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og hør mere om, hvad der er af tilbud på de enkelte uddannelser, og bliv en del af en festlig og vedkommende studiestart!
Rygning
Det er ikke tilladt at ryge indendørs på KEAs adresser, dette gælder også e-cigaretter.
Udendørs er rygning kun tilladt på de anmærkede arealer. Vis hensyn og benyt venligst de opstillede askebægre og eventuelle rygeskure.
S
SDBF
SDBF er et blanket-system. Som studerende skal du bruge SDBF, hvis du fx skal:
- Søge om orlov
- Sygemelde dig
- Søge om merit
- Søge om dispensation, fx for at få ekstra tid til eksamen
- Låne lokaler til fester/fredagsbarer
- Registrere en studenterdrevet forening
- mm.
Vi anbefaler, at du bruger enten Google Chrome, Firefox eller Edge som browser ved brug af SDBF.
Service Desk
Hvis du støder på toiletter i udu, sprungne elpærer eller andre bygningsrelaterede fejl og mangler, skal du kontakte Service Desk så fejlen kan blive udbedret.
Hvis du oplever problemer med login, wifi, printere eller andre IT og A/V-relaterede udfordringer, er det også Service Desk du skal hive fat i.
KEA Service Desk kan kontaktes på følgende måder:
- Personlig henvendelse i tidsrummet 8:00-15:00 i Frontdesk i receptionen på Guldbergsgade og på Lygten 16.
- M: Opret en supportsag på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
- T: Ring på 46 46 00 46
Skabe
Se mere under Lockers
Skema
Se mere under KEA Plan
Skiltning
Se mere under Wayfinding
Skrald
Se mere under affald
SMR
Studiemiljø Repræsentanterne (SMR) er med til at sikre, at studenterdemokratiet når ud til den enkelte studerende på KEA, og samtidig sikre trivsel og et godt studiemiljø på det enkelte hold og på KEA.
Vil du være Studiemiljø Repræsentant?
Brænder du for et fedt socialt miljø, og vil du være med til at sikre at stemningen på dit hold er helt i top! Så er det måske noget for dig at blive SMR.
SMR – hvad er det?
Som Studiemiljø Repræsentant (SMR) er din vigtigste opgave at sikre trivsel blandt dine medstuderende. Du er bindeledet mellem dine medstuderende og KEA Studieliv, og går forrest for at skabe et inkluderende socialt miljø, hvor alle bliver hørt.
Hvilke opgaver har en SMR?
- Du samler holdet, og tager initiativ til fælles aktiviteter
- Du er dialogskabende og sætter vigtige emner på dagsordenen
- Du har fingeren på pulsen i forhold til trivslen på holdet
Hvad får du ud af det?
- Du får direkte indflydelse på det sociale miljø på KEA
- Du styrker dit netværk på tværs af KEA
- Du udvikler dine samarbejds- og formidlingskompetencer
Tæt samarbejde med KEA Studieliv
Som SMR indgår du i et tæt samarbejde med KEA Studieliv. Her er du talerør for dit hold og videreformidler de udfordringer og spørgsmål I støder på i holdfælleskabet. Det er også her, du sammen med de andre SMR kan udvikle nye spændende ideer til tiltag på KEA.
Hvis du kan se dig selv i rollen som Studiemiljø Repræsentant, så skriv til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi glæder os til at høre fra dig!
Bliv Studiemiljø Repræsentant
SPS (specialpædagogigsk støtte)
SPS er en støtteordning, der skal sikre, at studerende med en psykisk eller fysisk funktionsnedsættelse kan uddanne sig på lige fod med andre.
Hjælpen afhænger af funktionsnedsættelse, om den studerende fx er ordblind, døv eller hørehæmmet, blind eller svagtsynet, bevægelseshæmmet eller har psykiske vanskeligheder.
Søg om SPS
Første gang du søger om støtte, skal du forvente, at der går nogen tid, før støtten iværksættes, fordi mange instanser skal involveres. Især ved semesterstart kan der være øget ekspeditionstid. Derfor er det vigtigt at søge hurtigst muligt.
LÆS OM STØTTEFORMER OG MULIGHEDER FOR AT FÅ SPS PÅ DIN UDDANNELSE
På SPSU.DK er der en længere vejledning til, hvordan du søger om SPS. På deres hjemmeside kan du desuden hente ANSØGNINGSSKEMA og SAMTYKKEBLANKET.
Når du har hentet og udfyldt ansøgningsskemaet og bemyndigelseserklæringen skal du sende dem sammen med dokumentation for funktionsnedsættelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Hvis du har spørgsmål til SPS, kan du kontakte SPS-vejleder Lea Thorbek (mandage, tirsdage og torsdage) på 46 46 02 53 eller møde op på Lygten 16.
-
Kan jeg få hjælp, hvis jeg er ordblind?
Ja, det kan du.
Så snart du er optaget, kan du søge SPS hos den SPS-ansvarlige. Der kan være ekspeditionstid på flere måneder, så søg hurtigst muligt.
Du søger SPS ved at sende ansøgning, bemyndigelseserklæring og dokumentation for funktionsnedsættelse til SPS@KEA.DK
-
Kan jeg få hjælp, hvis jeg har dårlig ryg/knæ?
Ja, det kan du.
Så snart du er optaget, kan du søge SPS hos den SPS-ansvarlige. Der kan være ekspeditionstid på flere måneder, så søg hurtigst muligt.
Du søger SPS ved at sende ansøgning, bemyndigelseserklæring og dokumentation for funktionsnedsættelse til SPS@KEA.DK
Kontakt SPS-vejlederen

Lea Thorbek har vejledningstid mandag, tirsdag og torsdag. Du kan træffe hende på telefonen eller møde op på Lygten 16.
Spørgeskemaundersøgelser
På KEA møder du mange spørgeskemaundersøgelser – både KEAs evalueringer og spørgeskemaundersøgelser udefra, fx fra Danmarks Evalueringsinstitution.
Husk den gode og konstruktive tone, både når du bliver spurgt om din mening og når du spørger andre om deres, ved hjælp af et spørgeskema, samt når du giver og modtager feedback.
På KEA har du også mulighed for at gennemføre egne online spørgeskemaer:
Læs mere under SurveyXact
Stillerum
Har du nogen gange brug for ro til at kunne koncentrere dig? Så prøv stillerummet på KEA Bibliotek. Her kan du i rolige og lækre omgivelser få ro til at fordybe dig. Der er arbejdsplads, læselys og strømstik til rådighed.
Du finder stillerummet på
KEA Bibliotek
Guldbergsgade 29, KBH N.
Studenterdemokrati
Læs mere under DSR
Studieaktivitetsmodel
En uddannelse er mere end bare at møde op til og deltage i undervisningen. Studieaktivitetsmodellen viser dig, hvad der som minimum forventes til dig som studerende på KEA.
Uddannelserne på KEA er fuldtidsuddannelser, hvilket betyder, at du skal regne med i snit at bruge ca. 43 timer om ugen på din uddannelse. Den tid er delt op i forskellige aktiviteter, som fx undervisning og forberedelse.
Læs mere om Studieaktivitetsmodellen på kea.dk/uddannelser/studieaktivitetsmodel
Studiebar
Se mere under barer
Studiejob
Læs mere under KEA Jobportal
Studiekort
Når du starter på KEA får du et studiekort. Studiekortet skal du bruge til at printe og skanne, og det giver dig også adgang til KEA udenfor normal åbningstid.
Under åbningstider kan du se, hvornår du skal bruge dit studiekort til at komme ind med.
Du får dit studiekort af Studieadministrationen, du kan henvende dig til dem, hvis du har problemer med eller spørgsmål til studiekortet. På din uddannelsesside kan du se hvordan du kommer i kontakt med Studieadministrationen.
Studieliv
Studieliv er noget vi skaber sammen. I KEA Studieliv arbejder vi for det gode studieliv og studiemiljø på KEA. Vi afholder sociale og faglige events, introfester og engagerer studerende i KEAs frivillige organisationer.
Hvis du har input eller gode ideer til arrangementer, klubber, fester m.m., så skriv endelig til Louise og Maria fra KEA Studieliv, eller kig forbi i deres træffetid.
Læs mere om studieliv på KEA her
Kontakt
M: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
T: 21 78 00 62
Træffetid
KEA Bibliotek, Campus Guldbergsgade 29, 2200 KBH
Studiemiljø
Læs mere under Studieliv
Studiemiljø Repræsentant
Læs mere under SMR
Studieopgaver (tidligere)
Har du brug for inspiration til din opgave eller er du bare interesse i at se, hvad tidligere KEA studerende har skrevet om, så besøg opgaver.kea.dk. Her finder du eksempler på studieopgaver fra alle KEAs programområder.
Alle opgaverne har enten fået 10 eller 12.
Studieordning
Alle uddannelser på KEA har en studieordning, som fastsætter en række bestemmelser for uddannelsen. Den beskriver eksempelvis, hvad dine fag handler om og vil give dig af viden, færdigheder og kompetencer, hvilket semester de kommer i, hvordan I arbejder på studiet, hvordan eksamen foregår osv.
Du kan FINDE DIN STUDIEORDNING PÅ DIN UDDANNELSESSIDE HER PÅ MIT.KEA.DK
Sådan læser du din studieordning
Målet med dit studieforløb er at opnå viden, færdigheder og kompetencer inden for fagområder med erhvervsmæssig relevans for din uddannelse. Udgangspunktet er, at undervisningen foregår på videregående niveau.
Viden, færdigheder og kompetencer bruges i studieordningen til at beskrive de konkrete mål i uddannelsen, det vil sige dit udbytte i form af det, du lærer. Begreberne viden, færdigheder og kompetencer bruges også i EU som en fælles referenceramme, der skal bidrage til at sammenligne uddannelser, så det for eksempel bliver muligt at give merit. I din studieordning kan du se læringsmålene for din uddannelse, som er inddelt i viden, færdigheder og kompetencer.
- Viden og færdigheder kan læres og er grundlaget for kompetence. Viden opnår vi ved at sætte os ind i noget gennem undervisning, læsning og så videre, mens færdighederne kommer gennem øvelser og derfor svarer til praksis.
- Kompetence opnås når ny viden og nye færdigheder smelter sammen og bliver det samlede grundlag for at handle kompetent, betydende at vi er i stand til at bruge både teori og praksis til at løse en opgave.
Til fagene på din uddannelse er der knyttet et antal ECTS-point. Se mere under ECTS
Studieteknik
Vi trives ikke alle med de samme rammer og teknikker, når vi skal lære eller arbejde. Nogle skal have ro, andre fokuserer til musik eller skriver ihærdigt noter – find frem til det, der fastholder din koncentration og indret dig efter det.
Det, der er værd at gøre, er værd at gøre godt! Og en drivkraft for god studieteknik er at undre sig og være nysgerrig. Det samme gælder i forhold til at være velforberedt og stille spørgsmål. Det giver dig gode forudsætninger for at lære mere og huske mere, end du ellers ville.
På bibliotekets nye portal Studieviden kan du få konkrete værktøjer og gode råd til din studieteknik.
Studietilfredshedsundersøgelse
Hvert andet år deltager alle studerende - både fuld- og deltidsstuderende - i en spørgeskemaundersøgelse, som går på tværs af de danske erhvervsakademier. Undersøgelsen sætter fokus på både det faglige og det sociale miljø på uddannelsen, samt din generelle oplevelse af, hvordan uddannelsen fungerer.
Spørgeskemaundersøgelsen bliver sendt til din KEA-mail. På baggrund af resultaterne fra undersøgelsen laves der handlingsplaner, som skal tage fat på de indsatsområder, der arbejdes med på de forskellige uddannelser.
Studievejledning
Læs mere om dine muligheder for studievejledning på Studie- og Karrierevejledningens side
Studieviden
Kom godt gennem studiet med KEA Biblioteks nye platform: Studieviden. På Studieviden kan du få gode råd og brugbare værktøjer til at booste dine studiekompetencer!
Få styr på de bedste teknikker og metoder indenfor: Notatteknik, Læsestrategier, Planlægning af tid, Præsentationsteknik, Skriftlig formidling, Gruppearbejde, Research, Referencehåndtering og Kildekritik.
Så er du godt klædt på!
Besøg STUDIEVIDEN platformenStudieværktøjer
Se mere under Studieviden
SU
Som studerende på en fuldtidsuddannelse på KEA kan du få SU. Du skal selv søge om SU, og sørge for at holde øje med den under hele dit studie.
Er du lige startet på KEA / blevet optaget på en af vores uddannelser, kan du læse mere om SU på kea.dk/nystuderende.
Få svar på dine spørgsmål om SU i vores FAQ
Kontakt
Har du spørgsmål om SU (som du ikke kan finde svar på i VORES SU-FAQ), så skal du kontakte den SU-vejleder, der er tilknyttet din uddannelse.
Find din uddannelse på listerne nedenfor:
-
Guldbergsgade og Meinungsgade
Går du på en af disse uddannelser:
- Byggetekniker
- Bygningskonstruktør
- Design & Business
- Designteknolog
- Design, Technology & Business (Int.)
- E-design
- Jewellery, Technology and Business (Int.)
- Optometri
- Produktionsteknolog
- Production Technology (Int.)
- Produktudvikling og teknisk integration
- Product Development and Integrative Technology (Int.)
- Smykker, Teknologi og Business
så skal du skrive til SUGBG@KEA.DK
-
Lygten 16 og Lygten 37
Går du på en af disse uddannelser:
- Business Economics and IT (Int.)
- Computer Science (Int.)
- Datamatiker
- Digital Konceptudvikling
- IT-sikkerhed
- Multimediedesigner
- Multimediadesign and Communication (Int.)
- Software Development (Int.)
- Web Development (Int.)
- Økonomi & IT
så skal du skrive til SULYG@KEA.DK
-
Prinsesse Charlottes Gade
Går du på en af disse uddannelser:
- Architectural Technology and Construction Management (Int.)
- Automationsteknolog
- Byggekoordinator
- El-installatør
- Energiteknolog
- IT-teknolog
- Kort- og Landmålingstekniker
- VVS-installatør
så skal du skrive til SUpcg@kea.dk
SurveyXact
På KEA har du som studerende mulighed for at udforme og analysere digitale spørgeskemaer vha. SurveyXact. Du kan indsamle dine data via selvoprettelse eller e-mail, og indlejre et link til din undersøgelse på en hjemmeside.
Husk den gode og konstruktive tone, både når du bliver spurgt om din mening og når du spørger andre om deres, ved hjælp af et spørgeskema, samt når du giver og modtager feedback.
Sygdom
Sygdom under studiet
Bliver du syg i løbet af din uddannelse, så du ikke kan deltage i eksamener eller andre bundne forudsætninger, skal du meddele sygdom i SDBF.
Akut sygdom
Hvis du på grund af akut sygdom ikke kan deltage i eksamen eller aflevere din eksamensopgave, skal du STRAKS og inden kl. 16.00 på eksamensdagen/afleveringsdagen, udfylde blanketten ”Sygemelding akut/Notification of illness acute”.
OBS! Har du ikke meldt dig syg i SDBF inden for fristen, godtages meddelelsen ikke, og du vil have brugt et eksamensforsøg.
I forhold til COVID-19 må studerende komme på KEA, når de ikke har symptomer på sygdom. Hvis du skal til eksamen med fysisk fremmøde på KEA og har symptomer på COVID-19 eller afventer svar på test, skal du derfor også sygemelde dig. Det gør du i SDBF, som anvist ovenfor.
Længerevarende sygdom
Du skal udfylde blanketten "Sygemelding længerevarende/Notification of illness long-standing" i SDBF, hvis du er syg i længere tid.
Varer din sygdom mere end to uger (inkl. helligdage), og går sygdommen i væsentlig grad ud over dit studie, så definerer KEA din sygdom som længerevarende.
Når du har sendt blanketten, vil du efter kort tid modtage en ny blanket, hvor du skal vedhæfte dokumentation (fx lægeerklæring).
Sådan meddeler du sygdom til KEA
Gå til SDBF.DK og udfyld blanketten "Sygemelding akut" eller "Sygemelding længerevarende". Du skal bruge NemId til at logge ind på SDBF. Vi anbefaler, at du bruger enten Google Chrome, Firefox eller Edge, når du skal udfylde ansøgningsskemaet på SDBF.
Svar på din meddelelse om sygdom
Du modtager svar på din sygemelding fra studieadministrationen på din uddannelse.
Konsekvenser af sygdom
SU
- Du er SU berettiget under din sygdom.
Maksimal studietid
- Sygdom ændrer ikke på, hvornår du senest skal afslutte din uddannelse:
- På en erhvervsakademiuddannelse skal du senest have bestået din uddannelse efter 4 år.
- På en fuld professionsbacheloruddannelse skal du senest have bestået din uddannelse efter 6 år.
- På en top-up bacheloruddannelse skal du senest have bestået din uddannelse efter 3 år.
Lægeerklæring
En lægeerklæring skal opfylde følgende krav, jf. bekendtgørelse nr. 908 af 18/08/2011 om afgivelse af erklæringer m.v.:
"§ 5. En erklæring skal indeholde oplysninger om: 1) Patientens navn, personnummer og adresse. 2) Sundhedspersonens navn, autorisationsID, virksomhedsadresse og uddannelse (herunder eventuelle speciallægetitel). 3) Hvilke oplysninger i erklæringen der beror på sundhedspersonens egen undersøgelse af patienten, og hvilke der stammer fra patienten selv, tredjemand eller patientjournaler m.v. 4) Hvorvidt patienten sædvanligvis benytter den sundhedsperson (f.eks. læge eller tandlæge), der har udfærdiget erklæringen. Stk. 2. Sundhedspersonen skal anføre sin vurdering af patienten og medtage de forhold i erklæringen, som sundhedspersonen finder relevant for at kunne opfylde formålet med erklæring. Stk. 3. Erklæringen skal være dateret og forsynet med sundhedspersonens underskrift eller på anden måde entydigt kunne henføres til sundhedspersonen."
T
Tech Lounge
KEA Tech Lounge er fyldt med de nyeste teknologier og use-cases for disse teknologier. Du kan læse mere på KEA.DK/TECHLOUNGE
Som studerende på KEA kan du låne udstyr fra Tech Lounge med hjem, og udstyret kan også bruges på studiet. Tech Lounge holder løbende events om bl.a. virtual reality, droneflyvning, Blockchain, Kunstig intelligens m.m.. Kommende events bliver slået op på FACEBOOK.COM/TECHLOUNGEKEA/
Tech Lounge ligger på Lygten 16. Åbningstider opdateres på Tech Lounges Facebook-side.
Vi glæder os til at se dig i Tech Lounge – Tech Lounge teamet.
Kontakt
M: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
T: +45 46 46 04 42
FB: Send en besked på Facebook
Tidsskrifter
På KEA Bibliotek har du mulighed for at låne tidsskifter og magasiner, og blive inspireret af nye tendenser inden for dit fagområde. Vi har et stort udvalg af fysiske tidsskrifter, og mange af dem er også tilgængelige online.
Du kan læse mere om tidsskrifter, der er tilgængelige online under Online artikler.
Trykkeriet (kantine)
Læs mere under Kantine
Trådløst netværk
Læs mere under KEA Wireless