Nordea uddeler Årets Handiprenør 2023

Den danske iværksætterånd er stærk. Hvis nogle af de mange gode idéer kan bruges til at gøre livet lettere for handicappede medborgere, kommer det både entreprenørerne, de handicappede og samfundet til gode. Det er tanken bag prisen Årets Handiprenør, som Nordea uddeler for første gang i Danmark.

Nordea støtter aktivt det danske start up-miljø og har gennem en årrække fokuseret på diversitet og inklusion gennem en lang række initiativer, både hos os selv og i resten af samfundet. Derfor er det et naturligt skridt for os at kombinere de to vigtige områder ved at give et ekstra skulderklap til lige netop start ups med fokus på inklusion og diversitet i deres forretning.

Det skulderklap kommer i form af prisen som Årets Handiprenør 2023. Med prisen følger 50.000 kr. Vinderen får også direkte adgang til førstkommende Startup Match, Nordea og Microsofts pitch event, hvor investorer matches med startups, der har potentiale til at vokse.

Hvem kan indstilles til prisen?
Prismodtageren er en entreprenør eller en virksomhed, som gennem sin forretningsidé eller sin virksomhed fremmer vores forskelligheder som mennesker og bidrager til et mere inkluderende samfund ud fra et handicapperspektiv.

LÆS MERE HER