Er du i fuld gang med din praktik eller starter du lige om lidt? Og går det så godt, at du kunne have lyst til at give din praktikvirksomhed et velfortjent ekstra skulderklap? 

På KEA kårer vi nemlig hvert forår Årets KEA-praktik. Det er alle, der har været i praktik i efteråret og dem der skal i praktik til foråret, der kan indstille deres praktikvirksomhed til prisen. På den måde har du mulighed for at give din praktikvirksomhed ekstra anerkendelse, hvis de har skabt det bedste praktikforløb for dig.  

Årets KEA-praktikpris er helt grundlæggende en hyldest til erhvervslivet og en tak for deres villighed til at tage studerende som dig ind og hjælpe dig i din videre udvikling. På mit.kea.dk/praktik/årets-kea-praktik kan du læse mere om praktikprisen, indstillingsprocessen og bedømmelseskriterier. På siden finder du også indstillingsblanketten, du skal benytte, hvis du vil indstille din praktikvirksomhed. Du kan indstille helt frem til foråret. Dato for indstillingsfrist vil stå på hjemmesiden, når forårspraktikken er i gang. 

Se eksempler herunder på tidligere nominerede: