KEA har igen kåret Årets Underviser. Valget er i år faldet på Pablo Alfaro fra KEA Byg.

”Til at starte med vil jeg gerne takke juryen og hele ledelsen på KEA Byg. Jeg vil også sende min dybeste taknemmelighed til alle mine studerende for deres indsats og fantastiske arbejde!”

Sådan siger Pablo Hector Gonzalez Alfaro fra KEA Byg, der i år er kåret som Årets Underviser på KEA.

Pablo modtager kåringen som en af i alt seks nominerede til prisen i år. Du kan læse historierne om alle de nominerede her

Vinderen af prisen som Årets Underviser på KEA udvælges af en jury, og valget er faldet på Pablo Hector Gonzalez Alfaro, blandt andet fordi han arbejder transparent og eksperimenterende med undervisningsmetoder og er åben for at lære af erfaringer fra kollegaer. Fordi han formår at inddrage ny viden fra erhvervslivet og forskningsprojekter i undervisningen, og fordi de studerende i deres indstillinger har lagt vægt på ting som at blive mødt i øjenhøjde, og at Pablo er fair, men stiller krav.

Det har også spillet ind, at Pablo under Corona-pandemien har formået at omlægge og gennemføre undervisningen, så de studerende dårligt opdagede, at KEA var lukket fysisk ned.

”Jeg er beæret og stolt, og jeg vil gerne anerkende samarbejdet og holdet på KEA Bygs internationale uddannelser. Den her anerkendelse havde ikke været mulig uden støtten og næringen fra alle mine kollegaer og min chef – især i denne svære tid,” siger Pablo Hector Gonzalez Alfaro.

De seks nominerede til prisen er blevet nomineret på indstillinger fra de studerende på KEAs fuldtidsområder. De studerende har alle fået mulighed for at indstille en eller flere undervisere og i år har hver femte studerende indstillet deres underviser. Indstillingerne er givet bredt på KEA og til mange forskellige undervisere, som alle er blevet indstillet fordi de er gode til alt lige fra tilrettelæggelse af undervisningen til feedback og udvikling af undervisningsforløb.

Det vidner om masser af god undervisningspraksis på KEA, og det er vi rigtig glade for.