Produktionsteknologen Marina Bente Dideriksen Jensen har haft en fantastisk praktikoplevelse hos virksomheden Welltec, hvor hun har fået tildelt ansvar og frihed, og derigennem formået at skabe værdi gennem sine innovative løsninger. Derfor har hun indstillet Welltec til Årets KEA Praktik.

Praktikansvarlig Thomas Hyllen fremhæver Marinas yderst kompetente arbejde og evne til at afmærke produkterne nemmere for alle medarbejdere ved at udvikle en app til produktionen. Thomas udtaler, at det er fantastisk at have praktikanter udefra, da der kommer en helt særlig energi, og nye øjne på virksomheden kan optimere produktionen på en måde, som andre medarbejdere måske ikke lige havde tænkt over.

Marina har også bemærket den åbenhed der er for kontinuerlig optimering af virksomheden, og hun har derfor selv bidraget med forskellige forslag til optimering. En lille ting er for eksempel input om, at lamperne udenfor stod tændt om morgenen, og det var unødvendigt. Hun føler sig lyttet til, og at hendes input tæller, hvilket gør hende glad for at være hos Welltec. Hun kunne ikke have ønsket sig et bedre praktiksted og er taknemmelig for den støtte, hun har fået fra Thomas og virksomheden.

Marina 3

Hun roser samarbejdet med Thomas og fortæller, at hun har lært så meget på kort tid om Tulip og udviklingen af QR-koder, som hun ikke kendte før. Hun føler sig meget mere selvsikker på grund af den støtte, hun har fået fra Thomas og virksomheden i praktikken. Marina er også glad for det gode sammenhold og arbejdsmiljø i virksomheden, og beskriver det næsten som en familie.

Marina har været så tilfreds med sin praktikoplevelse, at hun har indstillet Welltec til KEAs praktikpris. Hun fremhæver også Welltecs optimeringsprocesser og fokus på et godt arbejdsmiljø som noget, hun virkelig vil huske fra sin praktiktid. Og Marina har gjort så stort et indtryk på Welltec, at hun skal lave sit afsluttende projekt hos dem. Hun har været en stor ressource for virksomheden og har vist, hvor meget værdi en praktikant kan skabe, når der gives mulighed for selvstændighed og nytænkning.

Vi ønsker Marina og Welltec held og lykke med indstillingen til KEAs praktikpris.

Fakta om Welltec

Welltec er en dansk teknologivirksomhed, der udvikler innovative løsninger til olie- og gasindustrien. Virksomheden er kendt for deres patenterede Well Tractor og Fiberline Intervention-teknologier og arbejder tæt sammen med kunderne for at forbedre effektiviteten og reducere omkostningerne i industrien. Welltec er anerkendt som en pioner inden for teknologisk innovation i olie- og gasindustrien og har mere end 1.400 ansatte i over 40 lande.