Hvis du oplever psykiske udfordringer, er ordblind, har fysiske skavanker eller tilsvarende funktionsnedsættelser, har du som studerende mulighed for at søge forskellige former for støtte til dit studie.

Studiestøtteordningen hedder SPS, som står for Special Pædagogisk Støtte. Det er en national ordning, der skal sikre, at elever og studerende kan uddanne sig på lige fod med andre, selvom de har en funktionsnedsættelse.

KEAs SPS-vejleder Bettina Hoppe hjælper dig videre

Har du fysiske skavanker, kan du f.eks. søge om støtte til fysiske hjælpemidler som en ergonomisk stol eller et hæve-sænkebord i klassen, der kan gøre det nemmere for dig at følge undervisningen. Lider du af eksempelvis angst eller depression, kan SPS-ordningen blandt andet hjælpe dig med mulighed for studiestøttetimer eller faglige støttetimer fra en underviser.

På KEA hedder vores SPS-vejleder Bettina Hoppe, og det er Bettina, du skal kontakte, hvis du vil høre om dine muligheder for støtte, og Bettina vil herefter vejlede dig på bedst mulig vis.

Bettina kan kontaktes på tlf.: 24 24 18 21 og på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., men du kan også droppe ind på Bettinas kontor uden aftale. Bettina holder til på Prinsesse Charlottes Gade 38 og har kontor ved studieadministrationen.

Du kan læse mere om SPS-ordningen på MitKEA eller se de konkrete støttemuligheder på Børne- og Ungdomsministeriets hjemmeside.

KEAs SPS-vejleder Bettina Hoppe