Er du i praktik her i foråret 2022, eller var du det i efteråret 2021? Så kan du indstille din praktikplads til Årets KEA-praktik

Traditionen tro kan KEA-studerende en gang om året indstille deres praktikvirksomhed til prisen som Årets KEA-praktik. Prisen for Årets KEA-praktik gives til en praktikvirksomhed, der har skabt et særlig godt praktikophold for en KEA-studerende.

Muligheden for indstilling til Årets KEA-praktik 2022 starter nu, så vil du gerne indstille DIN praktikvirksomhed, er det nu, du skal gøre det.

Deadline for indstilling er fredag den 11. marts kl. 12, og du indstiller din virksomhed ved at udfylde formularen her

Vurderingerne bliver nomineret ud fra tre kriterier: 1) Personlig og faglig udvikling, 2) den sociale oplevelse og 3) evnen til at forvandle viden til værdi.

KEAs interne udvalg udvælger 5 nominerede, som offentliggøres i første halvdel af april, hvorefter en jury bestående af danske erhvervsfolk udvælger vinderen af Årets KEA-praktik 2022. Vinderen offentliggøres i uge 17, og vinderen går videre til den nationale konkurrence for alle landets erhvervsakademier – Årets Erhvervsakademipraktik – der i år afholdes den 25. maj i Industriens Hus.

Der vil blive lavet nyhedshistorier og videoer med alle fem nominerede i praktikvirksomhederne, og vinderen, både studerende og virksomhed, skal kunne deltage i den nationale kåring den 25. maj.

Har du spørgsmål til Årets KEA-praktik 2022, kan du kontakte tovholder Stine Harboe Petersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..