KEA Cup 2019

Årets vigtigste turnering bliver i en liga helt for sig. Er du klar til kamp, og frisk på at gi' den gas sammen med fem andre af dine KEA-kammerater? Så meld jer til dette års KEA Cup i indendørs fodbold!

Vi afholder turneringen i Hafnia-Hallen, hvor 20 hold møder hinanden i en 4 x 4 opstilling. Der er selvfølgelig medaljer, præmier, håneret og ikke mindst en flot pokal på spil.
Og så er det gratis at deltage.

Som deltager får du desuden: spillertrøje med holdnavn, en god snack/frokost pose at tanke op på, og præmier hvis dig og dit hold er mål-rettede nok til at gå hele vejen. Pun intended ;)

For dem der hellere vil heppe på det sejeste, smukkeste eller mest spændstige hold, er der selvfølgelig mulighed for det. Du kan hænge ud i loungen, spille bordfodbold, eller tage en snak med en af de svedige deltagere, for spillere kan selvfølgelig også chillaxe i loungen imellem kampe.

Så find fem medstuderende, og tilmeld jer på kea.dk/keacup, inden det er for sent. Deadline for sign-up er d. 25. september.

Spørgsmål? Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ps. Vær venligst opmærksom på, at i forbindelse med KEA Cup, vil der blive taget billeder til KEAs sociale medier og intranet.

Location

Hafnia-hallen, Julius Andersens Vej 6, 2450 København