Få en succesfuld MUS-samtale

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

På denne morgenbooster vil du få hjælp til at lokalisere efter dit ”professionelle sweet spot”, hvilket vil give dig bedst udbytte af din MUS-samtale og sætter fokus på et meningsfuldt arbejdsliv. Morgenboosteren henvender sig til alle med ambitioner til at udvikle sig i deres arbejdsliv i almindelighed, og i særdeleshed til at alle som vil gøre deres MUS-samtale endnu mere effektiv og værdiskabende.

Dit udbytte vil være:

  • Input til hvilke indsatser der skal til, for at du lykkes med en værdiskabende MUS-samtale
  • Idéer til hvordan din MUS-samtale bliver mere relevant, og om hvordan dine evner og færdigheder, samt din viden bliver sat bedst muligt i spil
  • Overblik over hvordan MUS-samtalen bliver koblet op på den organisatoriske kontekst
  • Indsigt i hvordan du designer dit arbejdsliv som meningsgivende som muligt
  • En overordnet tilgang til hvordan du som professionel sidder ”ved rorpinden” i de næste år af dit arbejdsliv
  • Forståelse for vigtigheden af at du indtænker passion som parameter for en langtidsholdbar karriereplan 

Denne morgenbooster afholdes på KEA Frederikkevej 8-10, 2900 Hellerup torsdag d. 14 oktober kl. 8:30-10:30. Det er gratis at deltage. Husk at have din billet med når du ankommer til KEA, da den skal scannes. Du vil modtage en e-mail med en kode til scanning før eventets start.

TILMELD DIG FÅ EN SUCCESFULD MUS-SAMTALE

De første 20 tilmeldte vil få tilsendt bogen "Årets vigtigste samtale – hvad enhver leder bør vide om MUS". Vinderne vil få skriftlig besked herom på mail. Derudover er det muligt at købe bogen til tilbudspris 100 kr. pr. bog plus fragt. Bestilling sker ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med "KEA Morgenbooster - Køb af bog" i emnefeltet. 

Om speakeren: Christian Stadil er partner i Stadil Advice, hvor han til daglig rådgiver såvel organisationer som ansatte ud fra visionen om ”at gøre de bedste bedre”. Han er desuden forfatter og har udgivet bogen om MUS ”Årets vigtigste samtale – hvad enhver leder bør vide om MUS” samt bogen ”Professionel Passion”, der sætter fokus på det meningsgivende arbejdsliv.

TILMELD DIG FÅ EN SUCCESFULD MUS-SAMTALE

Location

KEA Kompetence, Frederikkevej 8-10, 2900 Hellerup, Denmark